Diensten: Boekhouding, Belasting en Jaarrekening

Inkomstenbelasting

Iedere eenmanszaak of vennootschap onder firma (vof) is verplicht Inkomstenbelasting te betalen over de winst die gedurende het boekjaar gerealiseerd wordt.

Deze ondernemers kunnen vaak gebruik maken van diverse fiscale faciliteiten, waardoor het te betalen inkomstenbelasting bedrag behoorlijk omlaag kan gaan. Echter weten zij vaak niet hoe dit werkt. Mocht dit voor u het geval zijn neem dan gerust contact met ons op, en voorkom dat u teveel belasting afdraagt.

Boekhouding

De administratie van een onderneming is als een kompas in een groot bos. Een goed bijgehouden administratie laat zien welke richting gewenst is in uw situatie. Bovendien zorgt een adequate administratie dat uw bedrijfsdoelen meetbaar zijn. Ook krijgt u grip over de te betalen belasting.

BTW aangifte

Bel ons vandaag nog voor een gratis consult om te praten over uw zakelijke behoeften.

Wilt u meer informatie, een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Jaarrekening

Hoe een onderneming het afgelopen jaar financieel heeft gepresteerd staat in de jaarrekening. De jaarrekening is als het ware een samenvatting van alle financiële feiten die zich in het boekjaar hebben afgespeeld. Het maken van een jaarrekening vereist deskundigheid op het gebied van financiële verslaggeving. Aangezien de samenstelling van de jaarrekening aan allerlei wettelijke voorschriften gebonden is. Laat u dus bijstaan door een adequate boekhouder/ accountant.Wij van Goedkope Boekhouder Rotterdam stellen de jaarrekening goedkoop en vakkundig samen voor zeer lage tarieven.

image